Ben Roodink is onze vrijwilliger van het jaar!

06 februari 2024


Op maandag 5 februari om 20.00 vond er weer een ALV plaats.

Nadat er een toelichting is gegeven op de financien en op de actuele situatie binnen onze vereninging werd er ook uitgebreid stilgestaan bij de vrijwilligers van onze vereniging.

De eervolle vermeldingen waren voor de onderhoudscommissie, Marie-Jose Kostense, Han Derksen en Manita van Engelenburg. 
Han en Marie-Jose hebben zich het afgelopen jaar buitengewoon ingezet bij de organisatie van een diversiteit aan activiteiten. 

Manita is bestuurslid en secretaris binnen onze vereniging. Met een tomeloze inzet is zij dagelijks aan het werk voor onze vereniging. Zij verzorgt onze ledenadministratie en is daarnaast dagelijks druk met de opvolging van de vele vragen vanuit leden en niet leden. Daarnaast is Manita betrokken bij bijna alle projecten die gedurende het jaar langs komen.

Ben Roodink is dit jaar benoemd tot de vrijwilliger van het jaar. Ben is zeer betrokken bij de vereniging; hij is een eche 'driver' en een 'meedenker'.  Hij heeft een zeer actieve bijdrage geleverd aan onder andere de realisatie van de padelbanen, is betrokken geweest bij het werven van diverse sponsoren en in de afgelopen jaren was Ben ook als competitieleider actief voor zowel tennis als padel. 

Naast bovengenoemde vrijwilligers zijn alle vrijwilligers bedankt namens onze voorzitter, Peter Lokhorst

Nieuwscategorieën


Reacties

Mark Hilhorst 13-02-2024 14:29

Absoluut verdiend Ben 👍

Gerrit v/d Kwaak 08-02-2024 15:25

ik ben het maandag op de ledenvergadering vergeten te zeggen maar onze Peter lokhorst mogen we ook wel in het zonnetje zetten, voor alles wat hij voor onze tennisclub gedaan heeft en wat Peter allemaal voor elkaar gekregen heeft in de laatste 3 jaar. Peter bedankt en ik weet zeker namens alle leden .Gerrit van der Kwaak

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen