Tennis en Padel in dieren

Welkom bij TV Dieren

Gelegen in een bijzondere bosrijke omgeving vind je ons tennispark. Tennisvereniging Dieren beschikt over 8 kunstgrasbanen. Genoeg plek voor jong en oud om te tennissen! TV Dieren is toegankelijk voor elk type speler. De club besteed aandacht aan de recreatieve spelers, competitiespelers en aan de jeugd. Daarnaast organiseert TV Dieren gedurende het jaar tal van activiteiten.

Begin 2023 hebben we  ook 3 padelbanen beschikbaar voor leden en voor de verhuur.

Maak kennis met Tennis is Padel

Weet je niet of tennis of Padel wat voor jou is? Neem dan eerst 3 proeflessen. Zie voor meer informatie onder "Tennis & Padel" "Maak kennis met Tennis en Padel". 

Vrij spelen

Het hele jaar door zijn de tennisbanen voor onze vereniging beschikbaar om te spelen. We beschikken over 8 kunsgrasbanen met verlichting en vanaf Q1 2023 zijn er ook 3 padelbanen beschikbaar.

Er kan tegen betaling gebruik gemaakt worden van de tennisbanen en op latere termijn ook van de padelbanen. Dit gaat via Meet & Play.  Je kunt rechtstreeks reserveren via onze website en betalen via  onderstaande link.

Andere optie is om de app Meet&Play te downloaden  op je mobiel. Registratie is eenmalig en je kunt hiermee op meerdere banen in het land tennis- of padelbanen reserveren. De barcode van deze app is beschikbaar op diverse plekken bij onze vereniging.

ogelijkheid om met en tegen verschillende leden te tennissen. Lijkt het je leuk om aan te sluiten; je bent van harte welkom op

Link naar meet&play

 

 

 

 

 

de woensdagen vanaf 20.00 uur.