Tennis en Padel in dieren

Welkom bij TV Dieren (tennis & padel)

Gelegen in een bijzondere bosrijke omgeving vind je ons tennispark. TV Dieren beschikt over 8  tennis kunstgrasbanen en 3 padel banen.  Genoeg plek voor jong en oud om te tennissen en te padellen! TV Dieren is toegankelijk voor elk type speler. De club besteed aandacht aan de recreatieve spelers, competitiespelers en aan de jeugd. Daarnaast organiseert TV Dieren gedurende het jaar tal van activiteiten.

Ook is het mogelijk om een tennis- of padel baan te huren als je geen lid bent van onze vereniging. Zie hiervoor de oranje button aan de rechterkant van het scherm. De kosten bedragen € 15,00 per uur voor een tennisbaan en € 25 per uur voor een padelbaan.

Andere optie is om de app Meet&Play te downloaden  op je mobiel. Registratie is eenmalig en je kunt hiermee op meerdere banen in het land tennis- of padelbanen reserveren. De barcode van deze app is ook beschikbaar op diverse plekken bij onze vereniging.

ogelijkheid om met en tegen verschillende leden te tennissen. Lijkt het je leuk om aan te sluiten; je bent van harte welkom op

Link naar meet&play

Maak kennis met Tennis is Padel

Weet je niet of tennis of Padel wat voor jou is? Neem dan eerst 3 proeflessen. Zie voor meer informatie onder "Tennis & Padel" "Maak kennis met Tennis en Padel". 

Vrij spelen

Het hele jaar door zijn de banen voor onze vereniging beschikbaar om te spelen vanaf 8.00 uur tot 22.30. Verlichting is aanwezig op alle banen.

 

de woensdagen vanaf 20.00 uur.