Contributie 2024

Voor 2024 is de contributie voor de verschillende groepen leden volgens onderstaand overzicht vastgesteld door de ALV op 20 november 2023:

Aanmelden kan per maand dus meld je je aan per 1 augustus dan betaal je voor 5 maanden nog de contributie voor dat jaar.

Opzeggen kan 2 keer per jaar voor 1 januari of voor 1 juli.

Onze vereniging is ook verbonden aan de Gelrepas. Heeft u een Gelrepas geef dit dat aan op het aanmeldingsformulier. Wij zullen u dan vragen een kopie van de pas aan ons op te sturen zodat wij de aanvraag voor u kunnen indienen bij de gemeente.

Voor jeugd geldt dat ze altijd zowel mogen tennissen als padellen. 

  Senioren

Junior t/m 17 jaar

+ 30 km afstand

Jeugd t/m 11 jaar Aspirant t/m 8 jaar
Tennis of padel € 205,00 € 102,50 € 82,00 € 51,00
Tennis Halfjaar betaling  € 102,50 € 51,25 € 41,00 € 25,50

Tennis of padel Zomerlidmaatschap 3 maanden (in periode juni t/m september)

€ 60 € 30    

tennis en padel (combi)

€ 255       

 Leeftijd op 1 januari is bepalend voor de leeftijdscategorie.

Contributie inning

De contributie zal jaarlijks in 2 termijnen worden geind via een automatische incasso, namelijk in januari en in juli. Opzegging is mogelijk vóór 1 januari of vóór 1 juli van het jaar. Tussentijdse opzegging gaan in per eerstvolgende periode van een half jaar. Er is bij tussentijdse opzegging geen recht op restitutie van contributie. Betalen in 2 termijnen is alleen mogelijk als wij een incasso machtiging hebben. Hebben wij die niet, dan ontvang u één betaalverzoek via ClubCollect om de volledige jaar contributie per iDeal te betalen. 

De contributie wordt geïnd via ClubCollect - partner van de KNLTB. Hiermee houden we de kosten laag en zorgen we voor betaalgemak bij u. Per mail (verstuurd door ClubCollect – partner van KNLTB) ontvangt u begin januari een betaalverzoek die u veilig en snel kunt voldoen via iDeal of laten incasseren (via afgegeven machtiging). Op de website van ClubCollect kunt u meer lezen over het betaalverzoek https://www.clubcollect.com/nl/faqs/lid/hoe-betaal-ik-mijn-factuur/ .

Kortingsregeling

Daarnaast hebben we de volgende kortingsregeling voor leden die een gezamenlijk huishouden voeren op hetzelfde adres: bij 3 leden is de korting 10% op de totale contributie, bij 4 leden is de korting 15% en bij 5 of meer leden is de korting 20%.

Zomerchallenge

Met het zomerlidmaatschap (zomer tennis of padel van juni tot en met september) bieden we je de gelegenheid om voor 3 maanden kennis te maken met tennis of padel of gedurende de vakantieperiode te tennissen of te padellen. Gedurende deze periode kun je ook toernooien spelen. Via het aanmeldingsformulier kun je gebruik maken van dit zomerlidmaatschap.

Het lidmaatschap loopt automatisch af na 3 maanden.

Kennis maken met tennis of padel

Wil je eerst kijken of tennis of padel wat voor je is? Kijk dan op "maak kennis met tennis of padel".