Competitie

Tennis:

Voor senioren zijn er diverse mogelijkheden om competitie te spelen. Op verschillende dagen van de week en ook voor de verschillende niveaus;  voor beginners, gevorderden en de echte wedstrijdspelers.  

Per team is er een inschrijfbedrag verschuldigd aan de KNLTB. Dit bedrag wordt door de spelers van het betreffende team gezamenlijk betaald. Voor de hoogte van dit bedrag zie jaarlijks de website van de KNLTB: www.knltb.nl In het kort even een overzicht van de diverse mogelijkheden:

De voorjaarscompetitie: deze start begin april en eindigt eind mei. Bij onze vereniging kun je dan spelen op dinsdag (damesdubbel), vrijdagavond (diverse dubbels), zaterdag  en zondag (enkel en dubbel; in feite alle varianten)

De zomeravondcompetitie: deze vindt plaats in de maanden mei en juni op de woensdagavonden; er worden dan alleen dubbels gespeeld.

De najaarscompetitie: deze vindt plaats in de maanden september en oktober op zowel vrijdagavond, zaterdag en zondag Voor meer informatie zie ook de website van de KNLTB: www.knltb.nl Speciaal voor nieuwe leden die net begonnen zijn met tennissen heeft de KNLTB een zogenoemde competitie Tennis niveau 8&9 in het leven geroepen. In 2022 heeft onze vereniging daar voor het eerst met een tweetal teams succesvol aan deelgenomen. Ook in 2023 zijn daar weer twee teams voor opgegeven.

Padel:

Sinds maart 2023 beschikt TV Dieren ook over 3 padelbanen. En er is ook een padel team gestart op de vrijdagavond met de competitie.

Dorpencompetitie

Naast bovenstaande officiĆ«le KNLTB competities bestaat er in de regio een zogenaamde Dorpencompetitie op maandagmiddag. Er worden daarbij uitsluitend dubbelpartijen gespeeld tegen teams uit Eerbeek, Loenen, Brummen en Klarenbeek Deze competitie gaat buiten de KNLTB om en levert derhalve ook geen noteringen op voor de KNLTB-ranking. Contactpersoon binnen TV Dieren  voor deze competitie is Jan Jonink.

Bij eventuele vragen over het spelen van competitie kan contact worden opgenomen met Ben Roodink, VCL van onze vereniging: [email protected] of telefonisch met hem via 0622735785.