grabbel avond tennis en zoek maatjes voor padel of tennis

Grabbel/Toss (Tennis)

De grabbel is een mooie gelegenheid om ook eens tegen andere leden te spelen en voor nieuwe leden een leuke en gezellige manier om andere leden van de club te leren kennen.

Voor wie het concept nog niet kent: er wordt getennist tussen 19.30 en ca. 22.00 uur, zowel enkel als dubbel, afhankelijk van het aantal spelers dat zich opgeeft. We spelen in rondes; elke 45 minuten mixen we de spelers door elkaar, vandaar de naam "grabbel of toss" 😁 Je speelt dus met zoveel mogelijk verschillende mensen op 1 avond. Niveauverschil is geen probleem, leuk juist!

Je kunt direct om 19.30 instromen, maar je kunt ook een ronde later aanhaken en uiteraard kun je ook een ronde eerder stoppen. (Bijna) alles mag 😄 Lijkt je dit leuk? Vraag dan aan Marloes Kempers 06 18293764 om je toe te voegen aan de - TV Dieren Tennis Grabbelavond - groepsapp. Het is vrijblijvend, dat wil zeggen; het is fijn als je doorgeeft of je die avond meedoet, zodat we weten met hoeveel mensen we ongeveer op de baan staan, maar je afmelden als je niet kunt hoeft niet! Zijn we met een oneven aantal, dan kunnen we altijd met indraaien werken of de 2 tegen 1 opstelling.

Padel en tennis app groepen

Vanaf 1 januari a.s. is de ‘Grabbelavond’ terug van weggeweest. Een mooie gelegenheid om ook eens tegen andere leden te spelen en voor nieuwe leden een leuke en gezellige manier om andere leden van de club te leren kennen. Het principe van de Grabbelavond is dat er tijdens meerdere spelrondes verschillende dubbelpartijen worden gespeeld waarbij van partner en tegenstander wordt gewisseld. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om met en tegen verschillende leden te tennissen. Lijkt het je leuk om aan te sluiten; je bent van harte welkom op

Voor Padel en tennis zijn er twee app groepen. Daar kan je je eenvoudig voor aanmelden. Via de QR code kun je met je mobiel (via foto maken) direct doorklikken naar de groep je wordt dan automatisch toegevoegd. Je kunt natuurlijk ook zelf weer uit de groep stappen als je niet meer in deze app groep wil zitten. Zie hieronder:

 

en vanaf 20.00 uur. is ded’ rug van weggeweest. Een mooie gelegenheid om ook eens tegen andere leden te spelen en voor nieuwe leden een leuke en gezellige manier om andere leden van de club te leren kennen. Het principe van de Grabbelavond is dat er tijdens meerdere spelrondes verschillende dubbelpartijen s een