grabbel avond tennis en zoek maatjes voor padel

Grabbel (Tennis)

De grabbel is een mooie gelegenheid om ook eens tegen andere leden te spelen en voor nieuwe leden een leuke en gezellige manier om andere leden van de club te leren kennen.

Het principe van de Grabbelavond is dat er tijdens meerdere spelrondes verschillende dubbelpartijen worden gespeeld waarbij van partner en tegenstander wordt gewisseld. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om met en tegen verschillende leden te tennissen.

Lijkt het je leuk om aan te sluiten; je bent van harte welkom op de woensdagen vanaf 19.00 uur. Er is ook een Whattsapp groep aangemaakt waar u zich kunt aanmelden en ook inzage is in wie er komen spelen.

Lijkt het u leuk om aan te sluiten; meld u dan aan via 06 – 41305510 of via
[email protected]

Padel

Vanaf 1 januari a.s. is de ‘Grabbelavond’ terug van weggeweest. Een mooie gelegenheid om ook eens tegen andere leden te spelen en voor nieuwe leden een leuke en gezellige manier om andere leden van de club te leren kennen. Het principe van de Grabbelavond is dat er tijdens meerdere spelrondes verschillende dubbelpartijen worden gespeeld waarbij van partner en tegenstander wordt gewisseld. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om met en tegen verschillende leden te tennissen. Lijkt het je leuk om aan te sluiten; je bent van harte welkom op

Voor Padel zijn er twee app groepen opgestart. Daar kan je je eenvoudig voor aanmelden. Via de QR code kun je met je mobiel (via foto maken) direct doorklikken naar de groep je wordt dan automatisch toegevoegd. Je kunt natuurlijk ook zelf weer uit de groep stappen als je niet meer in deze app groep wil zitten. Zie hieronder:

 

 

 

de woensdagen vanaf 20.00 uur. is ded’ rug van weggeweest. Een mooie gelegenheid om ook eens tegen andere leden te spelen en voor nieuwe leden een leuke en gezellige manier om andere leden van de club te leren kennen. Het principe van de Grabbelavond is dat er tijdens meerdere spelrondes verschillende dubbelpartijen s een