Grabbel avond voor senioren

Grabbel (Tennis)

De grabbel is een mooie gelegenheid om ook eens tegen andere leden te spelen en voor nieuwe leden een leuke en gezellige manier om andere leden van de club te leren kennen.

Het principe van de Grabbelavond is dat er tijdens meerdere spelrondes verschillende dubbelpartijen worden gespeeld waarbij van partner en tegenstander wordt gewisseld. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om met en tegen verschillende leden te tennissen.

Lijkt het je leuk om aan te sluiten; je bent van harte welkom op de woensdagen vanaf 19.00 uur. Er is ook een Whattsapp groep aangemaakt waar u zich kunt aanmelden en ook inzage is in wie er komen spelen.

Lijkt het u leuk om aan te sluiten; meld u dan aan via 06 – 41305510 of via
[email protected]

 

Vanaf 1 januari a.s. is de ‘Grabbelavond’ terug van weggeweest. Een mooie gelegenheid om ook eens tegen andere leden te spelen en voor nieuwe leden een leuke en gezellige manier om andere leden van de club te leren kennen. Het principe van de Grabbelavond is dat er tijdens meerdere spelrondes verschillende dubbelpartijen worden gespeeld waarbij van partner en tegenstander wordt gewisseld. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om met en tegen verschillende leden te tennissen. Lijkt het je leuk om aan te sluiten; je bent van harte welkom op

 

 

 

 

de woensdagen vanaf 20.00 uur. is ded’ rug van weggeweest. Een mooie gelegenheid om ook eens tegen andere leden te spelen en voor nieuwe leden een leuke en gezellige manier om andere leden van de club te leren kennen. Het principe van de Grabbelavond is dat er tijdens meerdere spelrondes verschillende dubbelpartijen s een