Tennisles en Padelles

Training

Bij TV Dieren kun je vanzelfsprekend ook tennistraining krijgen. Naast techniek en tactiek is voetenwerk en coördinatie een vast onderdeel van de tennistraining. Ook wordt er vanaf de opening van de padelbanen padelles gegeven. 

Wil je meer informatie over de tennistrainingen neem dan contact op met onze  trainer Roald de Gans. Hij stuurt je dan een inschrijfformulier toe. Stuur een appje of een mail.

Zie ook op de website "maak kennis met tennis en padel". 

[email protected]

06-10 96 79 86

Even voorstellen

Mijn naam is Roald de Gans, geboren in 1976 en kom uit Eerbeek. Mijn opleiding heb ik op het CIOS Arnhem gedaan en heb deze afgerond in 2002. Tevens heb ik hier mijn licentie voor conditie trainer A behaald. Na die tijd heb ik voornamelijk bij TV Dieren gewerkt als hoofdtrainer en hier ook in 2008 mijn eigen tennisschool opgezet voor gemotiveerde jeugd. Op dit moment organiseer ik de tennistrainingen bij 2 clubs. TV Dieren en TC Eerbeek. Binnen deze clubs geef ik voornamelijk zelf alle trainingen en probeer ik steeds win-win situaties te creëren middels het organiseren van gezamenlijke activiteiten. Tevens heb ik twee part-time trainers die inzetbaar zijn indien nodig.Tijdens mijn loopbaan probeer ik mijzelf steeds verder te ontwikkelen d.m.v. bijscholingen en het lezen van vakliteratuur.

Mijn doel is om van TVD een leuke, gezonde club te maken waar op elk niveau met plezier gespeeld kan worden. Niet alleen in de trainingen maar ook tijdens de neven activiteiten.Wat kunt u verwachten van mijn tennis en padellessen? Ik werk volgens het natuurlijk leerproces. Hierbij wordt uitgegaan dat spelers zelf in staat zijn technieken en tactieken te ontdekken met behulp van de trainer. Ik zeg dus niet wat de spelers moeten doen maar creëer een natuurlijk ontwikkelingsproces d.m.v. creatieve oefeningen in een gestructureerde methodische opbouw. Op deze manier komen de slagen in het systeem van de speler terecht waardoor tennissen automatisme wordt i.p.v. de speler te overspoelen met overtollige informatie wat ballast voor de hersenen oplevert. Dit werkt niet alleen effectiever maar vooral ook veel leuker! Wellicht tot ziens op de baan. Ik heb er zin in!

Padel training:  Voor de huidige leden van TV Dieren is er ook een starterspakket met 3 trainingen mogelijk zie hiervoor de pagina maak kennis met tennis en padel of gebruik direct het inschrijfformulier lessen padel. De tennistrainer Roald de Gans heeft zich ook bekwaamd als padel trainer.

Algemene voorwaarden tennislessen TV Dieren .docx