Tennisles en Padelles

Training

Bij TV Dieren kun je ook tennis of padel training krijgen. Naast techniek en tactiek is voetenwerk en coördinatie een vast onderdeel van de training. 

Wil je meer informatie over de tennis of padel trainingen neem dan contact op met onze  trainer Roald de Gans. Hij stuurt je dan een inschrijfformulier toe. Stuur een appje of een mail.

Zie ook op de website "maak kennis met tennis en padel". 

[email protected]

06-10 96 79 86

Even voorstellen:
Mijn naam is Roald de Gans, geboren in 1976 en kom uit Eerbeek. Zelf heb ik als hoogste ranking niveau 3 behaald in zowel het enkel- als het dubbelspel. Mijn tennis opleiding heb ik op het CIOS Arnhem gedaan en heb deze afgerond in 2002. Tevens heb ik hier mijn licentie voor conditie trainer A behaald. Na die tijd heb ik voornamelijk bij TV Dieren gewerkt als hoofdtrainer en hier ook in 2008 mijn eigen tennisschool opgezet 
voor gemotiveerde jeugd. Op dit moment organiseer ik de tennistrainingen bij 2 clubs TV Dieren en TC Eerbeek. Binnen deze clubs geef ik trainingen en probeer ik steeds win/win situaties te creëren middels het organiseren van gezamenlijke activiteiten. Tevens heb ik een aantal part-time trainers die inzetbaar zijn indien nodig.


In 2023 heb ik de padel opleiding succesvol afgerond. Mijn hoogste ranking is hierin niveau 4 en ik verzorg de padellessen en de gehele organisatie er omheen bij TV Dieren. 
Tijdens de padel trainingen staat plezier voorop maar wordt ook zorgvuldig gekeken naar niveau ontwikkeling net zoals bij de tennistrainingen.
Tijdens mijn loopbaan probeer ik mijzelf steeds verder te ontwikkelen d.m.v. 
bijscholingen en het lezen van vakliteratuur.
Mijn doel is om van TVD een leuke, gezonde club te maken waar op elk niveau met plezier gespeeld kan worden. Niet alleen in de trainingen maar ook tijdens de neven activiteiten.


Wat kunt u verwachten van mijn tennislessen? 
Ik werk volgens het natuurlijk leerproces. Hierbij wordt uitgegaan dat spelers zelf in staat zijn technieken en tactieken te ontdekken met behulp van de trainer. Ik zeg dus niet wat de spelers moeten doen maar creëer een natuurlijk ontwikkelingsproces d.m.v.creatieve oefeningen in een gestructureerde methodische opbouw.
Op deze manier komen de slagen in het systeem van de speler terecht waardoor tennissen automatisme wordt i.p.v. de speler te overspoelen met overtollige informatiewat ballast voor de hersenen oplevert. Dit werkt niet alleen effectiever maar vooral ook veel leuker!
Wellicht tot ziens op de baan. Ik heb er zin in!

 

 

Algemene voorwaarden tennislessen TV Dieren .docx Algemene voorwaarden padellessen TV Dieren .pdf