Tennisles

Training

 

Bij TV Dieren kun je vanzelfsprekend ook tennistraining krijgen. Naast techniek en tactiek is voetenwerk en coördinatie een vast onderdeel van de tennistraining.

Inschrijfformulieren vind je in de bijlage en informatie over tennistrainingen zijn bij trainer Roald de Gans verkrijgbaar. Stuur en appje of een mail:Roald de Gans

[email protected]

06-10 96 79 86

Even voorstellen

Mijn naam is Roald de Gans, geboren in 1976 en kom uit Eerbeek. Mijn opleiding heb ik op het CIOS Arnhem gedaan en heb deze afgerond in 2002. Tevens heb ik hier mijn licentie voor conditie trainer A behaald. Na die tijd heb ik voornamelijk bij TV Dieren gewerkt als hoofdtrainer en hier ook in 2008 mijn eigen tennisschool opgezet voor gemotiveerde jeugd. Op dit moment organiseer ik de tennistrainingen bij 2 clubs. TV Dieren en TC Eerbeek. Binnen deze clubs geef ik voornamelijk zelf alle trainingen en probeer ik steeds win-win situaties te creëren middels het organiseren van gezamenlijke activiteiten. Tevens heb ik twee part-time trainers die inzetbaar zijn indien nodig.Tijdens mijn loopbaan probeer ik mijzelf steeds verder te ontwikkelen d.m.v. bijscholingen en het lezen van vakliteratuur.

Mijn doel is om van TVD een leuke, gezonde club te maken waar op elk niveau met plezier gespeeld kan worden. Niet alleen in de trainingen maar ook tijdens de neven activiteiten.Wat kunt u verwachten van mijn tennislessen?Ik werk volgens het natuurlijk leerproces. Hierbij wordt uitgegaan dat spelers zelf in staat zijn technieken en tactieken te ontdekken met behulp van de trainer. Ik zeg dus niet wat de spelers moeten doen maar creëer een natuurlijk ontwikkelingsproces d.m.v. creatieve oefeningen in een gestructureerde methodische opbouw.Op deze manier komen de slagen in het systeem van de speler terecht waardoor tennissen automatisme wordt i.p.v. de speler te overspoelen met overtollige informatie wat ballast voor de hersenen oplevert. Dit werkt niet alleen effectiever maar vooral ook veel leuker!Wellicht tot ziens op de baan. Ik heb er zin in!TennisschoolVoor gemotiveerde spelers die het uiterste uit zichzelf willen halen is er de mogelijkheid om onder de tennisschool “Professionele Tennisbegeleiding Roald de Gans” te trainen.

Naast de groepstennistrainingen, duo en/of prive trainingen zijn hier ook mentale en aparte voetenwerk/coördinatie en/of fitness trainingen mogelijk. Voor meer info: www.tennisbegeleiding.nl  

Algemene voorwaarden tennislessen TV Dieren .docx Inschrijfformulier Volwassenen TV Dieren april-juli.doc