Wijziging bestuur TV Dieren

05 juli 2024


Tijdens de ALV op woensdag 3 juli heeft Peter Lokhorst de voorzittershamer overgedragen aan Manita van Engelenburg. Peter heeft de afgelopen jaren enorm veel voor onze vereninging betekend. Mede dankzij hem ligt het park er nu zo prachtig bij met nieuwe kunstgrasbanen op 7,8 en 9, ledverlichting op alle banen en 4 padelbanen. 

Peter enorm bedankt voor wat je voor onze vereniging hebt gedaan dat is niet in wijn uit te drukken. We wensen je een prachtige wereldreis toe en hopen je volgend jaar terug te zien.

Voor het secretariaat is Koen Baank-Luiken bereid gevonden om de rol van secretaris op zich te nemen. Koen is nog niet zo lang lid dus er zullen niet veel mensen zijn die hem al kennen maar in de komende periode zal hij vaker op de vereniging te vinden zijn. 

Iris van der Mast die al voor padel in het bestuur zit zal de website gaan onderhouden. 

We zijn blij met invulling van deze taken maar er worden nog vrijwilligers gezocht voor:

  • jeugd bestuur (het liefst ouders die ook kinderen op tennis of padel hebben)
  • het onderhoudteam op dinsdag- of vrijdagmiddag van 13.00 tot 15.00

Mocht je vragen hebben wat dit inhoud voordat je een toezegging wil doen neem dan contact op met Angela Goossens voor de jeugd en met Jan ten Oever voor het onderhoud (of loop even langs op dinsdag- of vrijdagmiddag).

Ook is woensdag de 4e padelbaan officieel geopend door de Wethouder van Sport Ronald ter Hoeven. Deze baan wordt gesponsord door Fysiotherapie Het Nieuwland.

     

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen