Wat vind jij van padel?

11 oktober 2021


De commissie Padel vraagt je hierbij om een enquête in te vullen om inzicht te krijgen in de mening van de leden voor de aanleg van padelbanen. Klik op dit linkje enquête Padel om naar de enquête te gaan:    

Waarom deze enquête?

Het bestuur van TVDieren heeft een LED & Padel commissie ingesteld met de opdracht een voorstel te ontwikkelen voor de aanschaf van LED verlichting en de aanleg van padelbanen. De commissie bestaande uit Mark Worm, Quinten van den Bosch, Ben Roodink en Peter Lokhorst, is inmiddels aan de slag gegaan.

  1. Momenteel worden leveranciers van LED verlichting benaderd om offertes in te dienen en advies te geven over een betere verlichting van de tennisbanen. LED lampen besparen bijna de helft aan stroom en leveren een hogere lichtopbrengst op. 
  2. Het tweede aandachtspunt voor de commissie betreft de mogelijkheden voor de aanleg van padelbanen waarmee we de leden meer diversiteit aan racketsporten kunnen bieden en nieuwe leden kunnen aantrekken.

Nog nooit padel gespeeld of gezien? 

Bekijk deze video: Link naar You Tube filmpje: tennissen in een kooi of deze Link naar You Tube filmpje: Best Padel rallies of 2014!

 

De eerste onderzochte locatie voor ons park is de plek waar nu de gravelbanen liggen. In dat geval geven we de gravelbanen op ten gunste van de aanleg van, bij voorkeur een 3-tal padelbanen. We streven er naar om de padelbanen te overkappen en te verlichten zodat er altijd gespeeld kan worden. Een groep enthousiaste potentiële leden willen we vragen om voor de padel ook een realistisch en ambitieus exploitatieplan op te stellen en activiteiten te plannen zoals competitie en toernooien. De commissie is ook in gesprek met sportschool Lomar om te onderzoeken of er samenwerking mogelijk is door bijvoorbeeld abonnementhouders van de sportschool een  extra mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van de padelbanen.

De enquête die de commissie nu uitzet onder de leden van TVDieren is bedoeld om te achterhalen hoe leden tegen dit plan aankijken en hoeveel leden bereid zouden zijn extra te betalen voor het gebruik van de Padelbanen. Het idee is dat leden van TVDieren dus alleen extra gaan betalen als ze gebruik willen maken van de padelbanen. Er zijn straks dus drie opties: je bent (blijft) lid van de tennis, je bent lid van de padel of je bent lid van beiden. In dit laatste geval krijgt u dan korting op het padel lidmaatschap.  Als u gewoon lid blijft van TVDieren tennis en u gaat niet padellen verandert er voor u in de contributiebijdrage dus niets.! Voor een gezonde exploitatie streven we op termijn naar 200 padel leden. Deels vanuit de bestaande leden van TVDieren en deels nieuwe leden die alleen voor padel komen. Er wordt nog gekeken naar de manier waarop we juridisch en financieel de scheiding tussen tennis en padel goed vorm kunnen geven.

Om inzicht te krijgen in het aantal leden dat lid zou willen worden van de padel verzoeken wij u dringend om de enquête in te vullen vóór 1 november.

Met vriendelijke groet, namens de commissie

Peter Lokhorst Tel: 0313655944 / 0625630865 

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen