Opgave zomeravondcompetitie 2021

21 februari 2021


Binnenkort moeten we als TV Dieren weer onze jaarlijkse opgave doen voor deelname aan de zomeravondcompetitie. Hoewel het, gelet op de beperkende maatregelen vanwege corona, erg onzeker is of deze competitie zal kunnen doorgaan, blijven we daar toch maar gewoon van uitgaan en vragen  we iedereen die wil deelnemen om zich aan te melden.

Wanneer?

De zomeravondcompetitie vindt plaats in de maanden mei en juni en is mogelijk voor leden vanaf 17 jaar. Er worden alleen dubbelpartijen gespeeld, 4 dubbels per wedstrijdavond (4xHD, 4xDD of 1xDD/1xHD/2xGD). Dit jaar zijn de wedstrijddata: 12 mei, 19 mei, 26 mei, 2 juni, 9 juni, 16 juni en 23 juni.  Let op: deze data vallen dus deels in dezelfde periode als de Voorjaarscompetitie.

Compact spelen

De wedstrijden worden gespeeld volgens het zogenaamde compact systeem, d.w.z. dat in elke game op 40-40 1x een beslissend punt wordt gespeeld en dat bij een eventueel 3e set een wedstrijdtiebreak wordt gespeeld, d.w.z. t/m 10 punten en minimaal 2 punten verschil.

Inschrijving

Het inschrijven vindt plaats d.m.v. een teamaanmelding via bijgevoegd inschrijfformulier voor 10 maart aanstaande. Individuele inschrijvingen kun je doen door een mail te sturen naar [email protected] of even te bellen met ondergetekende. Laten we hopen dat deze zomeravondcompetitie kan door gaan (uiteraard hopen we dat ook voor de voorjaarscompetitie, maar ….)

Met sportieve groet, mede namens Henk Brink, Ben Roodink, VCL,

tel: 0622735785

Inschrijfformulier competitie - zomeravond 2021.doc

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen