Loading...

Nieuws TV Dieren ontvangen?

Wil je TV Dieren volgen via Twitter?

Volg ons via @TV_Dieren

banen bespeelbaar ?

Volg @TV_Dieren op Twitter

 

Het weer

Lidmaatschap


Lid worden van TV Dieren

Het lidmaatschap van bij TVDieren verloopt via Polysport onze parkbeheerder. Inschrijving verloopt via een inschrijfformulier dat bij Polysport moet worden ingeleverd. Klik HIER om het inschrijfformulier te downloaden. Voor meer informatie kan je terecht in het sportcafe van Polysport dat geopend is maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 24.00 uur. Het sportcafe is telefonisch bereikbaar op nummer 0313-414971.

Vormen van lidmaatschappen
Bij TV Dieren zijn verschillende lidmaatschappen mogelijk om voor iedereen wat te bieden. Hieronder zijn de mogelijke lidmaatschappen opgenomen:
- Seniorlidmaatschap
- Juniorlidmaatschap
- Studentenlid
- Jeugdlid
- Aspirant

Seniorlidmaatschap
Je bent seniorlid vanaf het jaar dat je 18 wordt. Je kunt spelen van maandag tot en met vrijdag, van zonsopgang tot zonsondergang. Vanaf 18.00 tot 22.30 uur zijn er 8 kunstgrasbanen verlicht. Op de gravelbanen is geen verlichting aanwezig. Op zaterdag en zondag kunt je tot 17.00 uur spelen. Als de banen niet voor andere activiteiten worden gebruikt kunt je ook na 17.00 uur spelen, de banen zullen dan echter niet worden verlicht.

Juniorlidmaatschap
Je bent juniorlid tot het jaar waarin je 18 wordt. Hiervoor gelden dezelfde speelmogelijkheden als bij het senorlidmaatschap.

Jeugdlid
Je bent jeugdlid tot het jaar waarin je 12 wordt. Hiervoor gelden dezelfde speelrechten als bij het senorlidmaatschap. Je mag echter na 19.00 uur niet meer opnieuw afhangen eventueel wel doorblijven spelen.

Mini jeugd
Je bent mini jeugd tot het jaar waarin je 9 wordt. Hiervoor gelden dezelfde speelrechten bij het jeugdlidmaatschap.

De hoogte van de contributie
De contributie wordt geind door Polysport. Het bedrag wat je aan contributie betaald is opgebouwd uit 3 componenten. Ten eerste is er de afdracht aan de KNLTB. Deze afdracht is verplicht en zorgt ervoor dat je gerechtigd bent om tennis te spelen. Daarnaast is er de de verenigingsbijdrage. Voor dit bedrag organiseert de vereniging activiteiten zoals toernooien en allerlei evenementen die de verenigingssfeer bevorderen. Het overige deel van je contributie gaat naar Polysport. Voor dit bedrag worden onder andere de banen onderhouden.

De bedragen gelden bij automatische incasso ineens. Bij betaling per acceptgiro of automatische incasso per kwartaal wordt door Polysport een opslag in rekening gebracht.

- Seniorlid 189,70
- Juniorlid 133,20
- Jeugdlid 75,00
- Aspirant 49,00 (je bent dan geen lid van de K.N.L.T.B.)

De contributie kan jaarlijks door Polysport worden aangepast. Conform de intentieverklaring van 2011 bedraagt dit jaarlijks maximaal 2,5 % gedurende de periode 2011-2015


Opzegging en wijzigingen lidmaatschap

Het lidmaatschap is voor 1 december schriftelijk opzegbaar. Stuur een brief naar Polysport, Admiraal Helfrichlaan 89, 6952 GD, Dieren. Of stuur een mail naar info@polysport.nl

Ook wijzigingen in het lidmaatschap dienen hier doorgegeven te worden.