Loading...

Nieuws TV Dieren ontvangen?

Wil je TV Dieren volgen via Twitter?

Volg ons via @TV_Dieren

banen bespeelbaar ?

Volg @TV_Dieren op Twitter

 

Het weer

Welkom

Hartelijk welkom op de website van TV Dieren. De website is voor onze vereniging de uitgelezen manier om onderling te communiceren. Via de meest actuele informatie proberen we elkaar op de hoogte te houden van al datgene wat er binnen onze vereniging speelt. Binnen onze club, met ongeveer 550 leden, gebeurt veel. Juist bij zoveel leden is communicatie erg belangrijk. We hopen dan ook dat deze website bijdraagt aan een zo optimaal mogelijke communicatie.

Nieuws

LID WORDEN?
Zin om te tennissen? Lekker te bewegen in de buiten lucht? Wordt lid van TV Dieren! Click HIER voor meer informatie! Wie weet zien we elkaar binnenkort op de baan!
· Mark op 25/04/2017 · Afdrukken
Najaarscompetitie
Het kan al!!!! Inschrijven voor de NAJAARS competitie 2017! HIER is de link!

De najaarscompetitie wint de laatste jaren steeds meer aan populariteit. De opzet is iets anders dan de voorjaarscompetitie en daarom wellicht weer net even iets anders. De regels kun je HIER vinden op de site van de KNLTB. Heb je zin om mee te doen met je team? Leuk! Schrijf je in! Meer info kun je ook krijgen van Henk of Katalin ;-)
· Mark op 25/04/2017 · Afdrukken
Activiteiten bij TV Dieren
Het seizoen is alweer in volle gang! De competities zijn gestart en de toernooien gaan er ook weer aankomen!

Wat zit er in de planning?

De Veldman sport Clubkampioenschappen Senioren van zaterdag 17 tot zondag 25 juni. Met een spetterende feestavond op vrijdag de 23e juni.

Het 17+ dubbel toernooi van 3 tot en met 9 juli! Dit opentoernooi staat open voor de categorieen 4 tot en met 8.

Schrijf je in via toernooi.nl!
· Mark op 18/04/2017 · Afdrukken