Competitie

Senioren competitie

Competitie is een vorm van wedstrijdtennis, waarbij je in een poulesysteem tegen andere verenigingen speelt. Binnen TV Dieren zijn er een groot aantal teams die deelnemen aan de senioren competitie, zowel landelijk als regionaal.

Er zijn verschillende mogelijkheden qua niveau, enkelspel, dubbelspel, leeftijd etc. Deelgenomen kan worden aan de;

Voorjaar competitie Regionaal op dinsdag, vrijdag en zaterdag of landelijk op zondag. Najaar competitie Regionaal op dinsdag, vrijdag en zaterdag of landelijk op zondag is de laatste jaren steeds populairder geworden,Zomeravond competitie Woensdag. Op de website van de KNLTB worden de competitie data gepubliceerd.

Inschrijven voor de competitie kan middels het inschrijfformulier competitie, Mocht je niet zeker weten of competitie spelen iets voor jou is of wil je niet vastzitten aan alle competitie dagen, schrijf jezelf in als invaller. Dit kan door contact op te nemen met de competitieleiders.

Voor meer informatie:
Henk Brink (06-10 96 87 08)
Katalin Szabo (06-83 65 91 22)

Geplaats op: 26 juli 2019

Najaarscompetitie 2019

De Najaarscompetitie start ieder jaar begin september en loopt tot en met eind oktober. De Najaarscompetitie wordt steeds populairder, want er worden steeds meer teams ingeschreven. In 2018 deden er maar liefst 17.543 teams mee, waarvan 15.278 teams aan de Najaarscompetitie Landelijk, 592 teams aan 8&9 Tennis, 1673 jeugdteams aan de Groene Najaarscompetitie en 2378 […]

Lees meer
Tennismaatje gezocht!

Hier wordt aan gewerkt.

Lees meer
made by Nickywiesbrock.nl